Astrid Aarsen

onderzoekt, redigeert en
geeft adviezen over
Adamshofstraat 84-A
3061 ZH Rotterdam
+31 (0)6-22374859
info@architectuurzaken.nl
www.architectuurzaken.nl
Start Up is Rotterdam ...etc

LAGADO Architects vs DE ecotecten in laatste AIR START UP oude stijl!

Op maandag 3 december 2012 vond de laatste AIR START UP plaats van deze reeks met LAGADO Architects en DE Ecotecten. Twee jonge bureau's die ieder op hun eigen manier bezig zijn met de openbare ruimte. Terwijl de een zich vooral richt op het handelen van de gebruikers, het observeren en intuitief ontwerpen, vertrekt de ander vanuit wetenschappelijk gefundeerd onderzoek en werkend in een zelf geinitieerd multidisciplinair team. 

Urban Synergy vs URBMATH

Na een kort zomerreces was er op maandag 1 oktober 2012 weer een nieuwe AIR START UP in het Schieblock. Dit keer twee stedenbouwkundige bureaus die vertelden over hoe hun praktijk eruit ziet en hoe zij bezig zijn met hun vak en met ondernemerschap. 

2 april: AIR START UP met V8 en BokkersVanderVeen


O
p maandag 2 april jl. betraden wederom twee jonge dynamische architect-ondernemers de AIR START UP arena. Het was een bijzondere bijeenkomst. Intiem en een pittige discussie en een gezonde dosis zelfreflectie. Voor wie er niet bij was: Ine Jans (Stadsontwikkeling Rotterdam) deed aan jonge architecten de oproep zich vooral te melden het project Klein & Fijn. Draag bij met kleine, slimme ingrepen in je eigen stad en doe mee!